Maruntaiele de miel impreuna cu ficatul de pui se curata si se spala foarte bine, apoi se pune la fiert in apa rece cu 2-3 lingurite de sare.Cand au fiert se toaca marunt sau se pot da prin masina de tocat. Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se calesc in 2-3 linguri de ulei.Cand sunt aproape calite se adauga si patrunjelul si mararul tocate marut si se lasa inca 2-3 minute sa se inmoaie putin.Intr-un vas se amesteca maruntaiele impreuna cu ceapa, usturoiul si verdeata. Se pune cimbru dupa gust, sare si piper.Se adauga si cele 3 oua intregi si se amesteca bine pana se leaga compozitia.Luam 2 tavi, pe care le ungem cu unt si le tapetam cu pesmet sau se pune hartie de copt. Se pune un strat din compozitie, apoi se pun 4-5 oua fierte, depinde cat de lunga este tava. Si apoi acoperim bine cat sa nu se mai vada deloc ouale, unul l-am facut cu oua si unul simplu.Se da la cuptorul preincalzit timp de 50-60 minute si se lasa pana se rumeneste frumos.