• Ne gasiti pe:
Rulada de porc cu ciuperci si malai

Rulada de porc cu ciuperci si malai

Ingrediente

- pulpa de carne de porc - ciuperci - cascaval - 2 oua - porumb la conserva - sare, piper - 2 lg ulei

Instructiuni

Feliem pulpa de porc intr-o fasie subtire si o batem ca si pe snitel. Ciupercile le curatam, taiem marunt si le calim intr-o lingura de ulei. Daca lasa apa multa, apa se stoarce.Codimentam cu sare si piper. Batem cele doua oua ca si pentru omleta si le punem in tigaie peste ciuperci. Luam fasia de carne, o intindem pe masa si adaugam compozitia cu ciuperci. In prealabil am razalit cascavalul si il presaram iar apoi adaugam porumb din conserva. Rulam strans si inchidem peste tot cu scobitori. In tava punem o lingura de ulei si apa minerala sau bere/vin si bagam la cuptorul incalzit pana se rumenesc, aprox. 1h si 30 de minute.

  • 5 years ago


Retete asemanatoare