• Ne gasiti pe:
Oua umplute - soricei

Oua umplute - soricei

  • 382 Vizualizari
  • 40 min
  • 4 persoane

Ingrediente

5 oua - un pateu de pui/ porc - o legatura de ceapa verde - sare, piper - maioneaza - 3-4 linguri de smantana - putina zeama de lamaie - patrunjel

Instructiuni

Fierbem ouale aprox 20 de minute, le racim, decojim si le taiem in 2. Intr-un bol scoatem galbenusurile fierte astfel incat sa ramana doar partea alba a oului. Langa galbenusuri punem o cutie de pateu de pui/porc,adaugam ceapa verde taiata marunt, sarea si piperul. Amestecam bine si umplem ouale iar apoi le asezam pe un platou. Pentru sos : amestecam maioneza cu smantana si cu patrunjelul tocat marunt si il asezam peste ouale umplute. Decoram dupa bunul plac :)

  • 5 years ago


Retete asemanatoare