• Ne gasiti pe:
Antreuri cu sunca

Antreuri cu sunca

  • 281 Vizualizari
  • min
  • persoane

Ingrediente

, 500 g aluat pentru foitaj, 100 g sunca presata, 100 g kaizer afumat, 200 g cascaval, 1 rosie, ghimbir macinat, busuioc , sare, piper, 1 galbenus pentru uns

Instructiuni

Se taie cubulete sunca si cascavalul, iar kaizerul se taie felii. Rosia se curata de pielite si de seminte si se taie marunt. Frunzele de busuioc se toaca fin. Se intinde pe planseta aluatul de foitaj si se taie patrate cu latura de 8/8 cm si forme rotunde cu diametrul de 7 cm. Intr-un colt al fiecarui patrat de aluat se asaza cate o suvita de kaizer, deasupra se pun cateva cubulete de cascaval, cateva cubulete de rosii, se presara sare, piper, ghimbir, busuioc, apoi se ruleaza ca la cornulete, cu umplutura in interior. Se ung cu galbenus si se asaza intr-o tava, pe hartie speciala de copt. Pe formele rotunde de aluat se asaza cubulete de sunca, rosii si cascaval se condimenteaza, dupa dorinta, si se ung deasupra cu galbenus. Se asaza in tava alaturi de cornuletele picante. Tava se introduce in cuptor, la foc potrivit, pentru circa 30 de minute. Se servesc calde.

  • 4 years ago


Retete asemanatoare